L'escola Santa Isabel reformarà i ampliarà el pati aquest estiu

El centre vol donar més espai als alumnes i afegir espais de joc més variats


  • Comparteix:

El pati del Santa Isabel creixerà

El pati del Santa Isabel creixerà

L'escola Santa Isabel ampliarà i modernitzarà el pati aquest estiu per ampliar l'espai de joc més enllà de la pista esportiva i dotar-se de nous espais per a activitats lectives a l'exterior. Per fer-ho, l'ordre de les franciscanes ha cedit un cobert adjacent a l'actual pati, que s'enderrocarà per donar espai als nous equipaments, que inclouran zones de joc, un petit auditori amb grades i taules i cadires exteriors.

L'escola veu l'ampliació com una manera d'oferir als alumnes que vulguin fer activitats no esportives durant el pati un espai més gran perquè puguin jugar sense perill. Ho ha explicat a Cugat.cat la cap d'estudis, Neus Sampietro.

Neus Sampietro

Volem arribar a tothom, no tots volen jugar a pilota al pati. La majoria ho fan, però hi ha grupets que estan amb els Lego, d'altres fan collarets... És poder arribar als interessos de tots.


Les obres consistiran en posar el cobert al mateix nivell del pati actual i construir-hi els espais per activitats exteriors, l'auditori i d'altres equipaments encara per aprovar, com un rocòdrom, que es definiran a mesura que vagin avançant les obres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.