L'Ajuntament subvencionarà el cost de la instal·lació dels limitadors acústics de les entitats


Temes relacionats

Pas endavant de la nova ordenança de sorolls, vibracions i olors de Sant Cugat (22/gen/18)


  • Comparteix:

Les entitats podran optar a ajudes per pagar el limitador acústic

Les entitats podran optar a ajudes per pagar el limitador acústic

El consistori obrirà una línia de subvencions per a les entitats per sufragar el cost dels limitadors acústics per a les activitats de carrer. És una de les novetats que incorpora l'ordenança de sorolls, vibracions i olors que s'aprova aquest dilluns al ple de forma definitiva. La mesura és resultat d'una de les 27 al·legacions presentades per l'Ateneu, la CUP-PC, Cs i ERC-MES. L'import de l'ajuda està pendent de concretar.

De les 27 al·legacions, 15 s'han acceptat parcialment o totalment. Una d'elles era la possibilitat que les entitats poguessin optar a ajudes per assumir el cost dels limitadors acústics, donada l'obligatorietat ara d'instal·lar-los. La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, diu que l'Ajuntament ha cregut oportú fer 'acompanyament' a les entitats i que, amb l'ordenança, es podran abordar millor les problemàtiques.

Carmela Fortuny

El fet de tenir una nova ordenança ens permet tenir un protocol que ordenarà les situacions que ens preocupaven.


Una altra de les al·legacions incloses en el document definitiu és flexibilitzar el punt referent a fer una activitat extraordinària al mes. El retorn i respostes rebudes per part dels diversos grups han fet veure el consistori la realitat de les entitats i que en els mesos de bon temps es concentra un major nombre d'iniciatives a l'aire lliure.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.