El passat vinícola de Sant Cugat pren protagonisme amb un itinerari per diferents espais de la ciutat


Temes relacionats

Sant Cugat celebra el Dia i la Nit dels Museus posant en valor el Celler Modernista (18/mai/18)


  • Comparteix:

La tradició vinícola a Sant Cugat ha estat la protagonista aquest dissabte amb l'activitat 'El Sant Cugat del vi', un itinerari guiat que ha fet un recorregut per diferents espais de la ciutat relacionats amb la producció de vi. L'activitat, emmarcada en els actes del Dia Internacional dels Museus, ha mostrat la cara més tradicional de la ciutat remuntant-se a quan era un poble molt relacionat amb el cultiu de la vinya. El recorregut ha començat al Celler Modernista i ha acabat a la plaça de Barcelona, passant per la plaça d'Octavià i la plaça de Pere San.

L'educadora del Museu del Monestir Mercè Andrés ha explicat a Cugat.cat que aquest itinerari vol mostrar 'el Sant Cugat pagès relacionat amb la vinya'.

Mercè Andrés

Aquesta visita l'encarem a que la gent vegi un Sant Cugat tradicional que ha evolucionat fins avui en dia. És un Sant Cugat molt pagès, relacionat amb el cultiu de la vinya.


Els assistents a l'activitat s'han caracteritzat per ser de fora de la ciutat i no conèixer el passat vinícola de Sant Cugat.

Participants

He vingut amb uns amics i m'ha agradat molt aquesta visita. / La visita ha sigut fantàstica, m'ha enamorat. Tot el que sigui art i història m'encanta.


Al llarg del dia, el Celler Modernista ha acollit més activitats, com una visita comentada de l'espai, jocs de taula ambientats en el món agrícola i un concert de música tradicional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.