Romeva agraeix amb una carta des de la presó el suport dels Gausacs


Temes relacionats

Free Romeva ja té pàgina web (18/mai/18)

La campanya #FreeRomeva estudia accions internacionals ( 2/mai/18)


  • Comparteix:

Fragments de la carta de Romeva / Foto: Facebook Gausacs

Fragments de la carta de Romeva / Foto: Facebook Gausacs

Raül Romeva, reclòs a la presó d'Estremera des del març passat, ha agraït per carta 'el suport i complicitat' dels Castellers de Sant Cugat. La colla local, de la qual n'és membre, té present el dirigent a totes les seves actuacions, on demana l'alliberament dels 'presos polítics'. En la seva missiva, Romeva encoratja els Gausacs a mantenir aquells valors que fan que ningú no se senti exclòs i defensa una República catalana 'ètica, justa, solidària i inclusiva'.

El text de Romeva agraeix també l'acolliment de la colla cap a ell i la seva família, un fet que representa la 'grandesa' dels Gausacs. En aquest sentit, defensa aquells valors que fan que ningú no se senti exclòs i posa l'èmfasi en la democràcia.

Romeva conclou que la República només serà si és per a tothom i sobretot si és 'ètica, justa, solidària i inclusiva'. El dirigent assegura que hi continuarà treballant 'dins o fora de la presó'.

Romeva és a la presó madrilenya d'Estremera des del 23 de març, quan el jutge Llarena va decretar el reingrés a la presó de nou, on ja havien estat un mes entre novembre i desembre de l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.