Roben a dues vivendes de Can Barata mentre els propietaris són a dins


  • Comparteix:

La policia estatal creu que els autors formen part d'una banda organitzada

La policia estatal creu que els autors formen part d'una banda organitzada

La policia investiga els robatoris que s'han produït en els últims dies un parell de vivendes del barri de Can Barata. Segons els testimonis, els autors podrien ser una banda organitzada que utilitza esprais per adormir els inquilins. La policia estatal ha incrementat la vigilància a la zona i segueix dues línies d'investigació, tot i que encara no ha identificat els sospitosos.

La matinada del passat dimarts, dues famílies del carrer principal del barri de Can Barata van patir robatoris a les seves vivendes. En el moment dels fets, els propietaris es trobaven dins dels habitatges, però no van patir cap mal. Segons alguns testimonis, els autors dels robatoris podrien haver utilitzat un esprai per adormir els inquilins. Tot i l'alarma inicial dels veïns, no s'han registrat més incidents i la policia ha augmentat la vigilància a la zona.

La presidenta de l'associació de veïns del barri, Isabel Sánchez, explica el que va succeir.

Isabel Sánchez

Van entrar a dues cases del carrer principal. Creuen que es pot tractar d'una banda organitzada que utilitza espraits per adomir als propiataris i remanar les cases.


En aquests moments, i segons fonts policials, s'estan seguint dues vies d'investigació, que indiquen que es pot tractar tant de bandes organitzades nacionals com estrangeres. Tot i això, el comissari de la policia estatal, Vicente Carballo, apunta a que aquests fets no són alarmants, donada l'extensió i població de Sant Cugat. A més, Carvallo qualifica el barri de Can Barata com un dels més segurs de la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.