L'oficina d'aparcament de Francesc Macià entra en funcionament

L'espai acollirà també un punt d'informació sobre el Pla de Millora del Monestir

Societat

Publicat el 23/mai/18 per Albert Prat

L'oficina d'aparcament del passeig de Francesc Macià ha entrat en funcionament aquesta setmana i incorporarà un punt d'informació sobre el Pla de Millora del Monestir. L'espai es trasllada a una ubicació definitiva després d'un mes al pàrquing del mateix carrer. En aquesta oficina es podran fer, de manera presencial, tràmits com donar d'alta un vehicle a l'àrea d'estacionament regulat i resoldre incidències i multes d'estacionament.

L'oficina estarà oberta al públic de dilluns a divendres al matí, de nou a dues del migdia, i de dilluns a dijous a la tarda, de quatre a sis. La tinenta d'alcalde de Mobilitat, Cristina Paraira, i el Comissionat de Participació Ciutadana, Joan Puigdomènech, han visitat l'espai aquest dimarts. Paraira ha assenyalat que durant les primeres setmanes d'aplicació de l'àrea verda els santcugatencs l'han anat adoptant a poc a poc i que esperen que aquesta oficina serveixi per millorar encara més la informació.

Cristina Paraira

És una cosa nova i ens hi hem d'acostumar. El boca-orella ajuda molt, però era molt important comptar amb aquesta oficina. A vegades ens costa d'entendre i ens agrada més el contacte personal.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A la presentació s'ha acostat una representació de comerciants del barri del Monestir, que han expressat el seu descontentament amb l'aplicació de l'àrea verda i han reclamat ser inclosos com a residents.