L'espai de joves de 12 a 17 anys de la Floresta s'obre el 9 de juny al Centre Social i Sanitari


Temes relacionats

La CUP-PC vol que s'habilitin els baixos del Centre Social i Sanitari per al Casal de Joves de la Floresta ( 6/feb/17)

El Casal de Joves de la Floresta naixerà al Centre Cívic de Can Llobet (18/oct/16)


  • Comparteix:

Es tancaran les columnes del baixos per fer el casal

Es tancaran les columnes del baixos per fer el casal

L'espai per a joves menors de 12 a 17 anys de la Floresta s'inaugurarà el dissabte, 9 de juny, en un espai habilitat al Centre Social i Sanitari del districte. Ho ha avançat la presidenta del consell de barri florestà, Núria Gibert, que ha lamentat, però, la demora en l'activació de l'espai i el fet de tenir una persona contractada per fer el monitoratge des de fa quatre mesos i mig sense que pugui desenvolupar la tasca.

La també portaveu de la CUP-PC diu que l'Ajuntament ha al·legat problemes administratius per un fet que, per a la cupaire, suposa una despesa de diner públic. Dotar la Floresta d'un espai per al jovent és una reivindicació antiga del districte consolidada amb una moció de la CUP-PC, ERC-MES i ICV-EUiA aprovada el febrer de 2017.

Una moció que preveia el tancament dels baixos del Centre Cívic per ubicar-hi el sol·licitat Casal de Joves, ubicat actualment al Centre Cívic de Can Llobet. Unes obres que ara s'estan licitant segons Gibert, que està amoïnada per a quan arribarà el casal al districte i per com s'ha tractat l'arribada de l'espai 12-17.

Núria Gibert

Mentre no arribava el Casal s'adequava l'espai i es contractava una persona per dinamitzar. Està contractada des de fa quatre mesos i mig. És una despesa pública no justificada.


La cupaire assegura que l'espai per a joves de 12 a 17 anys ja té programació d'activitats per a juny i juliol. Tant aquest espai com el Casal de Joves és un projecte sorgit de la comissió educativa del consell de barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.