La Bicicletada Solidària de l'Agora reuneix prop de 350 participants

Els beneficis aniran a parar a l'ONG Pallapupas


Temes relacionats

Torna la Bicicletada Solidària per Sant Cugat en benefici a l'ONG Pallapupas (25/mai/18)


  • Comparteix:

L'Agora Sant Cugat International School ha organitzat un any més la tradicional Bicicletada Solidària, a la qual hi han participat unes 350 persones. Enguany, i per segon any consecutiu, l'escola donarà la recaptació de l'activitat a l'ONG Pallapupas. Els assistents han vestit una samarreta tècnica taronja i un nas de pallasso, l'emblema dels Pallapupas.

El recorregut ha començat davant la porta principal de l'edifici L'Olivera i ha seguit tota l'Avinguda de l'alcalde Barnils fins arribar al centre de Sant Cugat. Un cop han deixat enrere el Monestir s'han dirigit cap al Parc de la Pollancreda i han enfilat el camí de tornada pel carrer de Joan XXIII fins arribar al mateix punt des d'on ha començat la bicicletada. Els primers participants han arribat un hora i mitja després del tret de sortida.

L'esforç té recompensa i en arribar tothom ha rebut un refresc. Tot seguit, s'ha dut a terme el sorteig d'una bicicleta Clootbike i altres premis. Els participants valoren positivament l'activitat, els més menuts perquè els agrada anar en bicicleta i els més grans perquè la cita conjuga esport i solidaritat.

Participants

És la primera vegada que he vingut i m'ha agradat molt. / Trobo que és molt divertit i és un dia de solidaritat. / A mi m'ha agradat aquesta experiència tan divertida i penso repetir l'any que ve. / M'agrada molt anar en bici i m'ho he passat molt bé.


El coordinador de l'àrea d'Esports de l'Agora Sant Cugat, Francesc Guijosa, ha recordat que des del centre se seguirà treballant i muntant activitats per recaptar fons pels Pallapupas.

Francesc Guijosa

Encaixa molt amb el nostre perfil d'escola, sempre busquem entitats solidàries. Creiem que és una altra manera d'educar els nostres alumnes.


Des de l'organització ja tenen la mirada posada en l'edició de l'any que ve, la 25a, que entre les novetats incorporarà un canvi de recorregut. La Bicicletada Solidària ha estat possible gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat, el professorat i les famílies dels centres i els patrocinadors de la jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.