40 establiments gastronòmics ofereixen els seus tastets al nou 'Sant Cugat ve de gust'


  • Comparteix:

L'activitat estrena format / Foto: Ajuntament

L'activitat estrena format / Foto: Ajuntament

Sant Cugat acull aquest dissabte i el que ve la ruta gastronòmica 'Tastets del Ve de Gust', un nou format de la iniciativa que va impulsar l'any passat la Fundació Sant Cugat Actiu. Enguany, 40 establiments de restauració oferiran les seves especialitats a un preu fix d'entre 2,5 i 3,5 euros. Aquesta segona edició, que ha reduït el cost de 30.000 euros a 6.000, rep el suport de Sant Cugat Comerç (StC) i la col·laboració de Cugat.cat, que farà un programa especial en directe des de Quatre Cantons.

Els organitzadors han destacat l'oportunitat que tindrà el públic d'acostar-se als locals de restauració de la ciutat i descobrir els seus productes més representatius. La directora de la fundació Sant Cugat Actiu, Sílvia Solanellas, explica que entre els 40 establiments hi ha restaurants, bars i vermuteries, però també altres propostes més originals.

Sílvia Solanellas

Tenim establiments molt diferents, des del Cuquet amb les seves llaminadures, el Comaxurros o les pastisseries Sàbat i Dolç. No sempre és equivalent el tastet amb menjar, per exemple Vins Noe farà un tast de vins.


El públic trobarà tots els establiments participants al web Tastets.vedegust.cat on també es podrà votar el millor tastet.

Activitats
Les propostes tindran lloc durant tot el dia a la plaça de Can Quitèria i a Quatre Cantons. A Can Quitèria el swing amenitzarà la jornada a partir de les dotze del migdia. A la tarda posaran l'accent musical Solà & Estella, a dos quarts de set. A la una del migdia i a les vuit de la tarda es podrà participar en un maridatge de cerveses.

A Quatre Cantons les activitats tindran lloc d'onze del matí a vuit del vespre, amb un descans al migdia fins les sis de la tarda. L'espai acollirà diverses xerrades relacionades amb l’alimentació i l’estil de vida saludable, amb motiu de la Ciutat Europea de l'Esport. Al punt del migdia, a les dotze, Cugat.cat oferirà en directe el programa especial 'Amb molt de gust', que es podrà escoltar al 91.5 FM o en línia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.