Les pistes de Can Llobet es converteixen en una festa lúdica i familiar amb la gimcana Enxarxa't


  • Comparteix:

Les pistes de Can Llobet de la Floresta s'han convertit aquest diumenge en una festa familiar i lúdica amb la segona edició de l'Enxarxa't, una gimcana que ha unit petits i grans en múltiples activitats i proves no competitives organitzada per fomentar el teixit veïnal. Més de 100 persones han format grups de quatre membres per participar en proves de punteria, habilitat i astúcia. La gimcana porta el nom d'Enxarxa't des que es va canviar l'ubicació de la jornada de l'escola La Floresta a les pistes de Can Llobet.

Un dels membres de l'organització de l'Enxarxa't, Àngel Ruiz, ha explicat a Cugat.cat que amb aquesta gimcana 'es fa pinya de barri'.

Àngel Ruiz

Aquesta és ja l'onzena edició. És una gimcana on hi participen pares i fills en proves no competitives per gaudir del dia i fer pinya de barri.


Els protagonistes de la gimcana han estat els més petits, que han ocupat tots els espais de la zona esportiva on se celebraven les diferents proves. Alguns d'ells han explicat a Cugat.cat les seves activitats preferides.

Participants

Jo m'ho estic passant molt bé i les meves proves preferides han estat la de l'elefant i la de la marina. / M'agrada molt la prova de la punteria i la de l'aigua. / M'ho estic passant molt bé, m'agrada molt la prova de la poma. / M'està encantant l'Enxarxa't, la meva prova preferida ha estat la dels globus d'aigua.


La gimcana ha finalitzat amb una butifarrada popular, una actuació de Bollywood i una festa holi de colors. La iniciativa està organitzada conjuntament per l'Olimpyc Floresta, el centre obert Can Llobet, l'AFA de l'escola La Floresta i el Cau de la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.