Recepció oficial als joves alemanys de la Jugend Sinfonie Orchester


Temes relacionats

Una cinquantena de músics alemanys apropa avui la música simfònica als alumnes del Pi d'en Xandri (29/mai/18)

Mig centenar d'alumnes alemanys visiten Sant Cugat per compartir una setmana de música simfònica (26/mai/18)


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha donat la benvinguda a Sant Cugat al mig centenar d'alumnes de la Jugend Sinfonie Orchestrer. La regidora d'Educació, Esther Salat, ha rebut els joves que han vingut acompanyats del director de l'orquestra, Michael Berner, i la directora de l'escola de música Fusió, Gemma Navarra, que ha organitzat la trobada. Els nois i noies han ofert una petita mostra del seu talent interpretant una cançó de la pel·lícula 'Frozen'.

Els membres de l'orquestra estaran a Sant Cugat fins aquest dissabte al matí. Mentrestant els esperen dies plens d'activitats i sortides. Els joves han visitat el Monestir, el Teatre-Auditori, l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels i també aniran a veure el Liceu, a Barcelona, i la casa de Pau Casals, a El Vendrell.

Una de les alumnes de l'orquestra, Lea Haller, assegura que aquest intercanvi els està servint per conèixer la cultura catalana.

Lea Haller

Coneixerem la ciutat, la gent, la mentalitat i la llengua. També coneixerem la música amb la nostra orquestra.


La directora de l'escola Fusió, Gemma Navarra, valora l'intercanvi tant a àmbit cultural com musical que fan els alumnes alemanys i els santcugatencs.

Gemma Navarra

Els nois alemanys estan aportant molta cultura, no només als alumnes de Fusió, també a les escoles de primària la vivència musical de trucar en una orquestra simfònica.


L'escola Fusió i la Jugen Sinfonie Orchestrer oferiran un concert a la sala polivalent del Conservatori aquest divendres a dos quarts de nou del vespre. També hi actuarà l'Orquestra de corda i banda del Conservatori Victòria dels Àngels.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.