L'Ateneu ofereix aquest estiu una cinquantena de cursos i tallers per a tots els gustos i edats


  • Comparteix:

L'Ateneu es troba a l'avinguda de Gràcia

L'Ateneu es troba a l'avinguda de Gràcia

L'Ateneu proposa aquest estiu prop d'una cinquantena de cursos i tallers dividits en 11 temàtiques diferents. Casals d'estiu per als més petits, cuina, dansa, fotografia i idiomes, entre d'altres, formen part de l'oferta de l'entitat entre juny i setembre. Els interessats es poden inscriure de forma presencial i poden obtenir més informació al web Ateneu.cat o per correu electrònic a secretaria@ateneu.cat

Els nens i nenes d'entre quatre i 12 anys podran gaudir dels Casals d'estiu, amb diverses activitats de lleure i amb tres opcions horàries: el dia sencer de nou del matí a cinc de la tarda, només el matí de nou a dos quarts de dues del migdia o el matí amb el dinar inclòs, fins dos quarts de quatre de la tarda. Cada setmana girarà entorn d'una de les àrees de la programació de cursos i tallers.

També destaca l'oferta de cursos de gastronomia, amb cursos de cuina vegana i de cuina creativa, entre d'altres, així com els idiomes, amb classes de diferents nivells d'anglès, francès, italià, alemany i català.

El director de l'Ateneu, Toni Ramon, afirma que a l'estiu l'objectiu és que la gent s'apunti als cursos i els provi per després apuntar-se a la tardor.

Toni Ramon

El mes de juliol el plantegem com un mes de divertimento i provatures. La gent de manera més desenfadada pot venir a provar la programació habitual.


Pel que fa a l'apartat de 'Cos i ment', l'entitat ofereix diverses modalitats de ioga, tai-txi i 'body pump', entre d'altres. A més, la informàtica i l'internet també tenen un paper important amb cursos d'Excel, Photoshop i de 'Community Manager'.

També hi ha lloc per la formació oficial amb el curs de monitors d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil i de manipuladors d'aliments i seguretat alimentària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.