La presentació del nou treball d'Àlvar Roda, entre les activitats de juny de l'Ateneu


  • Comparteix:

Àlvar Roda presenta 'Pia'

Àlvar Roda presenta 'Pia'

L'Ateneu de Sant Cugat proposa un mes de juny ple d'activitats on la música i les activitats a la fresca són les protagonistes. Concerts, el tradicional mercat de pagès, el de segona mà i la presentació del nou treball d'Àlvar Roda són només algunes de les activitats que fan d'avantsala de la Festa Major. Entre els actes destacats, l'1 de juny a les set de la tarda se celebrarà el Dia de l'Associacionisme cultural amb una trobada de corals. Hi participarà la Coral dels Joves Jubilats de l'Ateneu, la Coral d'adults de l'escola Fusió i el cor Cantem les 40.

Les activitats musicals no acaben aquí el 7 de juny a les vuit del vespre, en marc del cicle 'La Cambra de l'Ateneu', el Duo de Vellut faran sonar tangos i ritmes llatinoamericans. Pels amants del flamenc, aquest arriba el dia 27 amb un concert que comptarà amb les intervencions del cos de ball de l'escola La Tacones.

El santcugatenc Àlvar Roda presentarà en seu segon treball 'Pia' en un format que combinarà els nous temes amb una reflexió sobre la cançó d'autor. El director de l'Ateneu, Toni Ramon, agraeix que Roda hagi pensat en l'Ateneu per presentar el treball.

Toni Ramon

Farà una presentació a la sala d'actes de l'Ateneu. Estem molt orgullosos que Àlvar Roda hagi pensat en nosaltres per presenar el disc.


També s'han programat xerrades com la de l'especialista en educació, Mònica Roca, que el 8 de juny, a les sis de la tarda parlarà de l'acompanyament de les emocions dels fills. El 14 a les set serà torn per a les temàtiques socials polítiques amb un col·loqui entorn el llargmetratge 'El sol del nord. Construint l'autonomia a Bakur'. I l'Associació Dret a Morir Dignament celebrarà la posada en marxa de l'entitat amb una conferència el dia 15 a les set de la tarda. L'Ateneu també se suma a les propostes de la Nit de l'Art amb una mostra col·lectiva de pintures i fotografies dels socis de l'Ateneu

Coincidint amb el tret de sortida de la Festa Major el tradicional Mercat de Pagès, que se celebra el sego i últim dissabte de mes, les parades oferiran tasts a més de poder assistir a una classe oberta de cuina de mercat que es farà a la Plaça de Sant Pere. A part de les activitats cal destacar que el 4 de juny s'obren les inscripcions per als cursos d'estiu.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.