Nou endarreriment de les obres per connectar el Sant Cugat Centre Comercial amb Rubí


Temes relacionats

Sant Cugat aborda la urbanització de la carretera de Rubí entre Leroy Merlin i el centre comercial (11/mai/17)

Incasòl inicia la urbanització de la carretera de Sant Cugat a Rubí (25/nov/14)


  • Comparteix:

La carretera de Sant Cugat a Rubí en el seu pas per sota de l'AP-7 / Foto: Google Maps

La carretera de Sant Cugat a Rubí en el seu pas per sota de l'AP-7 / Foto: Google Maps

Les obres de construcció d'un passeig per a vianants i bicicletes entre el Sant Cugat Centre Comercial i Rubí s'han aturat per una petició de la Demarcació de Carreteres de l'Estat a Catalunya, que exigeix el desdoblament del ramal de sortida de la B-30 en sentit Girona. Segons ha confirmat l'Incasòl a Cugat.cat, està previst que les obres d'adequació de la BP-1503 comencin a l'octubre juntament amb una primera fase del desdoblament, i estarien acabades al cap d'uns nou mesos.

Durant el tràmit per demanar l'autorització d'obres a la demarcació de Carreteres de l'Estat a Catalunya, aquest organisme depenent del ministeri de Foment va informar desfavorablement del projecte perquè considerava que era necessari el desdoblament dels 400 metres del ramal de sortida de la B30 en direcció a Girona fins a la rotonda més propera al Sant Cugat Centre Comercial.

La Demarcació de Carreteres ja ha aprovat el projecte per executar aquest desdoblament en dues fases, primer els 50 metres més propers a la rotonda i la resta més endavant. Per tant, si no hi ha més imprevistos, les obres de la carretera de Sant Cugat a Rubí s'iniciaran el proper mes d'octubre i podrien estar acabades cap al juliol de 2019.

Fa tres anys i mig que l'Incasòl va iniciar les obres d'urbanització amb l'objectiu de construir voreres, un carril bici i pavimentar la calçada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.