Antoni Bassas: 'Una cosa que hem après després de l'1-O és que els cops fan mal, però les mentides més'


  • Comparteix:

Antoni Bassas ha presentat aquest dimecres el seu llibre 'Bon dia, són les 8!' i ha exhibit sintonia amb el públic repassant anècdotes dels seus 14 anys al front d''El Matí' de Catalunya Ràdio. El periodista també ha analitzat la situació política i ha lamentat que 'per desgràcia històrica' l'Estat espanyol 'no té cultura democràtica'. A més, ha criticat que 'molta gent' se sent 'agredida' per les 'mentides' de certs mitjans de comunicació. Unes 150 persones han omplert el Cafè Auditori en un acte organitzat pel Tot Sant Cugat.

Més enllà de reviure experiències del programa, que va dirigir i presentar entre el 1995 i el 2008, Antoni Bassas també ha aprofitat per oferir el punt de vista sobre el moment polític del país i el paper que hi juguen els mitjans de comunicació.

Antoni Bassas

De vegades et trobes que en altres mitjans et sents agredit, fonamentalment perquè el que expliquen és mentida i tu pots comprovar-ho. Una de les coses que hem après després de l'1 d'octubre és que els cops fan mal però les mentides encara en fan més.


'Bon dia, són les vuit!' és guanyador del Premi Josep Pla 2018 i va ser el tercer llibre més venut de no ficció en català per Sant Jordi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.