Els radars de tram de Sant Cugat registren més de 7.000 infraccions en vuit mesos


  • Comparteix:

Imatge dels Túnels de Vallvidrera / Foto: Túnels de Vallvidrera

Imatge dels Túnels de Vallvidrera / Foto: Túnels de Vallvidrera

Els radars de tram instal·lats a Sant Cugat han enxampat en vuit mesos més de 7.700 infraccions. En concret, el Servei Català de Trànsit (SCT) ha obert 7.779 expedients sancionadors a través dels dos radars ubicats al municipi, que es troben als Túnels de Vallvidrera (C-16) en cada sentit de circulació.

Els dos radars de tram es van posar en funcionament el setembre passat. Estan situats entre l'accés als Túnels per la rotonda de l'hipòdrom i el túnel de la Floresta, abans d'arribar al peatge. En concret, entre el punts quilomètrics 11,86 i 8,31, en sentit Barcelona i, entre els quilòmetres 8,65 i 11,25, en sentit Sant Cugat.

La instal·lació de radars de tram en zones interurbanes respon als resultats dels estudis de sinistralitat que es fixen en els accidents amb morts i ferits greus (MFG) com a conseqüència dels excessos de velocitat. La iniciativa forma part del projecte Radars per trams del Servei Català de Trànsit (SCT), que té actualment una xarxa de 27 dispositius.

Durant el 2017, el Servei Català de Trànsit va tramitar 132.852 expedients sancionadors a Catalunya a través dels radars de tram.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.