La caseta del CPA torna aquesta Festa Major a Josefina Mascareñas


  • Comparteix:

La caseta del CPA

La caseta del CPA

La caseta del Centro Popular Andaluz (CPA) torna aquesta Festa Major a Josefina Mascareñas. D'aquesta manera, recupera la ubicació dels darrers anys després que l'any passat l'Ajuntament decidís traslladar-la a la cantonada del passeig de Francesc Macià amb el carrer de Pau VI.

El canvi de lloc va venir propiciat per les queixes veïnals al ple quan un un veí del carrer de Josefina Mascareñas va lamentar que l'espai acollís més de 80 activitats l'any com la caseta del CPA i la pista de gel, entre d'altres. L'Ajuntament va decidir aleshores canviar l'ubicació de l'entitat durant la festa grossa.

El canvi d'espai no va convèncer l'entitat que va demanar un cop finalitzada la Festa Major tornar a l'ubicació inicial. Ho ha explicat a Cugat.cat el president del CPA, Miquel Jiménez, que també ha celebrat el retorn a Josefina Mascareñas.

Miquel Jiménez

L'any passat no ens va agradar com a nosaltres ens agradava, des del principi ho vam trobar provisional. Un cop vam acabar la Festa Major li vam demanar a l'alcaldessa tornar al lloc de sempre i després d'una llarga espera, ho hem aconseguit.


Jiménez també ha avançat que la festa d'enguany incrementarà el nombre d'actuacions amb la presència d'artistes com Piratas Rumbversions i Javier Ginés i Desafío Flamenco.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.