Mercantic comença a cobrar una entrada els diumenges a l'hora del vermut

Fa pagar dos euros entre les onze del matí i les dues de la tarda


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Mercantic

Imatge d'arxiu del Mercantic

Entrar al recinte del Mercantic un diumenge a l'hora del vermut costarà dos euros a partir d'aquest cap de setmana. L'espai ha implantat una entrada els diumenges entre les onze del matí i les dues de la tarda, un dels moments del dia on s'acumulen més usuaris. La resta de dies i franges seran gratuïtes, així com visitar les parades del carrer. A més, Mercantic preveu excepcions en el cobrament d'aquesta entrada.

L'objectiu de la mesura és donar resposta als problemes lligats a l'afluència massiva i a la mobilitat com l'aparcament i les queixes dels veïns de la zona. L'organització afirma que la gran quantitat de públic també afecta l'experiència de l'usuari al Mercantic.

La responsable de màrqueting de l'espai, Anna Aner, ha remarcat que la intenció és aconseguir esponjar les visites.

Anna Anner

La idea és motivar el fet que la gent es reparteixi molt més i vingui abans de l'hora del vermut o després perquè la idea serà fer-ho, només, els diumenges a l'hora punta.


Abans de les onze del matí i després de les dues de la tarda no s'aplicarà l'entrada, com tampoc estarà vigent de dimarts a dissabte. Tampoc s'haurà de pagar per visitar les parades del carrer. Estaran exempts de pagar l'entrada durant aquestes tres hores els infants fins a 12 anys i les persones amb diversitat funcional i un acompanyant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.