'Tastets del Ve de Gust' tanca avui amb una visita pels comerços emblemàtics de Sant Cugat


Temes relacionats

El Sant Cugat Ve de Gust apropa la gastronomia i els establiments locals a la ciutadania (26/mai/18)


  • Comparteix:

La visita pels comerços començarà a les onze del matí

La visita pels comerços començarà a les onze del matí

La ruta gastronòmica 'Tastets del Ve de Gust' finalitza aquest dissabte amb tres propostes durant el matí. A les onze, hi haurà un passeig pel comerç més emblemàtic de la ciutat i les seves històries particulars creuades amb la història de Sant Cugat. Mitja hora més tard, el Celler Modernista proposa una visita i un tastet de vins. També se suma a la iniciativa el Cafè Bar Catalunya, que entre les dotze i les dues del migdia ofereix diferents tastets dels seus productes i activitats culturals.

Passejar la història: 'Botigues, bars i restaurants'
La visita 'botigues, bars i restaurants' està organitzada per l'Ajuntament en el marc dels 'Tastets del Ve de Gust' i té com a objectiu donar a conèixer i posar en valor el comerç emblemàtic de la ciutat. La passejada passarà per lloc com la plaça d'Octavià, el Carrer Major, el carrer Santiago Rusiñol, la plaça dels 4 Cantons, la plaça de Barcelona i el carrer Valldoreix, entre d'altres, passant per diversos establiments i explicar les diferents tipologies de comerç emblemàtic. La visita començarà a les onze del matí i és una activita gratuïta, però cal inscriure's al telèfon de l'Oficina de Turisme (93 675 99 52) o al correu turisme@santcugat.cat.

Tastets de vins amb història
El Celler Modernista ofereix una visita gratuïta per conèixer el passat, present i futur del vi a la ciutat i poder gaudir d'una degustació d'alguns vins acompanyats d'un tastet de formatges. L'activitat començarà a dos quarts de dotze i finalitzarà a l'una del migdia.

Tastets al Catalunya
A la plaça de Lluís Millet, el Cafè Bar Catalunya oferirà diferents tastets de productes i activitats culturals, entre d'altres sorpreses, entre les dotze i les dues del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.