Milers de persones viuen la 7a Nit en Blanc als carrers de Sant Cugat

La iniciativa de Sant Cugat Comerç, una oportunitat per acostar els comerços als ciutadans


  • Comparteix:

El teixit comercial de Sant Cugat s'ha vestit de gala un any més amb la 7a Nit en Blanc, que ha omplert els carrers aquest dissabte amb ofertes comercials, gastronomia i música. Milers de persones han passejat pel centre de la ciutat amb una proposta que serveix per donar l'oportunitat als venedors perquè promocionin els seus negocis. Més d'un centenar de comerços han fet possible aquesta iniciativa de Sant Cugat Comerç (StC).



Els comerciants han viscut la iniciativa, que ha tingut lloc des del migdia, amb empenta, ja que els permet apropar-se a la ciutadania.

Comerciants

És una nit on es poden conèixer més. / Ens serveix perquè la gent ens conegui. / Per nosaltres és important integrar-nos amb el poble. / Hi ha un ambient impressionant.


Es tracta d'un optimisme compartit pels santcugatencs, que han gaudit d'un ambient diferent al qual es viu sovint al centre de la ciutat.

Assistents

Que el poble estigui tan ple dóna molta vida. / És el setè any i sempre que podem hi venim. / Hem vingut d'imprevist i està molt bé. / Ens agrada que estigui tot obert.


Premis a la trajectòria gastronòmica
La Nit en Blanc ha servit per posar punt final al 'Tastets ve de gust', que aquest dissabte i el passat va portar la gastronomia dels locals de restauració al carrer. Enguany la iniciativa ha reconegut la trajectòria de dos establiments d'aquest sector: la Pastisseria Sàbat i el Bar Catalunya.

Reconeixement a la trajectòria



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.