La cova del Tabac vista per la càmera Marcel Albet al Deustche Bank


  • Comparteix:

La cova del Tabac / Foto: Marcel Albet

La cova del Tabac / Foto: Marcel Albet

El santcugatenc Marcel Albet presenta l'exposició fotogràfica 'Cova del Tabac' al Deuscthe Bank de Sant Cugat. La mostra consta d'una quinzena de fotografies en blanc i negre fetes a l'anomenada cova del Tabac, situada a la Serra del Mont-roig. Albet va apostar per treballar sense el flaix, d'aquesta manera ha obtingut una vista en detall dels relleus que presenta aquesta cavitat situada a dos hores del municipi de Camarasa, la Noguera. La mostra es podrà veure fins al 30 de juliol.

Marcel Albet, soci del Club Muntanyenc, ha exposat aquesta mateixa mostra a l'entitat i ara ho farà al Deustche Bank. Les fotografies s'han fet amb una càmera compacta i no han passat per cap tipus de retoc. Albet ha afirmat que les imatges són fruit de la casualitat i la seva intenció és que cadascú faci la seva pròpia interpretació.

Marcel Albet

Quan vaig veure les fotos a la pantalla vaig pensar que havien de ser en blanc i negre. Trobo que fer-ho així li ha donat un punt d'ambigüitat. No saps si estàs veient una cova o una pintura.


La mostra va estar exposada al Club Muntanyenc i ara passa per l'entitat bancària gràcies al conveni de col·laboració amb Firart.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.