La nova sèrie de TV3 es grava a Sant Cugat


  • Comparteix:

Moment del rodatge aquest dimarts al Bar Catalunya

Moment del rodatge aquest dimarts al Bar Catalunya

Sant Cugat acull el rodatge de la nova sèrie de TV3 'Si no t'hagués conegut', que s'emetrà a la tardor. El Bar Catalunya, a la plaça de Lluís Millet, és el punt de trobada dels personatges, que aquesta setmana han iniciat les gravacions. La ficció, una idea original de Sergi Belbel i produïda per TV3 amb la col·laboració de Diagonal TV ('Ventdelplà', 'Infidels', 'Temps de silenci', 'Mar de fons', '39+1') ha fet parada a la ciutat aquest dimarts i dimecres.

'Si no t’hagués conegut' és un drama romàntic, de 10 capítols de 50 minuts, encapçalats per Pablo Derqui i Mercedes Sampietro sota la direcció de Kiko Ruiz Claverol. Segons la productora, la família protagonista i el seu entorn fan vida a Sant Cugat i el Bar Catalunya és un dels escenaris.

Durant la temporada es podrà seguir com l’Eduard (Pablo Derqui), un home de negocis de mitjana edat, casat feliçment amb l’Elisa (Andrea Ros) i pare de dos fills, veu com la seva vida fa un gir inesperat: una desgràcia que ell mateix provoca de manera indirecta el colpeix brutalment. Ni la seva família ni els seus millors amics no poden fer res per apaivagar el seu dolor. L’aparició d’una anciana misteriosa (Mercedes Sampietro) farà que recuperi de mica en mica les ganes de viure.

Fitxa tècnica
Idea original: Sergi Belbel
Director de la sèrie: Kiko Ruiz Claverol
Director: Joan Noguera
Guionistes: Sergi Belbel, Cristina Clemente i Roc Esquius
Producció executiva Diagonal TV: Jaume Banacolocha
Producció executiva creativa: Sergi Belbel
Producció executiva TV3: Oriol Sala-Patau i Conxa Orea
Director de producció: Eugeni Margalló
Cap de producció: Joan Ramon Busquets
Cap de maquillatge i perruqueria: Anna Merino
Música incidental: David Carabén
Muntatge: Fran Gutiérrez
Repartiment: Pablo Derqui (Eduard), Mercedes Sampietro (Liz Everest), Andrea Ros (Elisa), Paula Malia (Clara), Javier Beltrán (Óscar), Montse Guallar (Maria), David Vert (Pere), Muguet Franc (Tere), Abel Folk (Joan), Sergi López (Manel), Miquel Garcia (Lluís Antich), Eli Iranzo (Roser), Mariona Schilt (Elisa petita), Olalla Escribano (Míriam) i Òscar Jarque (doble Eduard)




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.