Ja es coneix la data de celebració de la Festa Major de Mira-sol


  • Comparteix:

La festa de l'escuma, un clàssic de la festa grossa de Mira-sol / Foto: Localpres

La festa de l'escuma, un clàssic de la festa grossa de Mira-sol / Foto: Localpres

La Festa Major de Mira-sol se celebrarà del 6 al 8 de juliol. El correfoc, la Nit Jove, el sopar de carmanyola amb karaoke, les festes de l'aigua i de l'escuma i les havaneres arriben un any més en una gresca amb activitats per a tots els públics i per a tota la família. La data s'ha donat a conèixer aquest dilluns al consell de barri de Mira-sol.

La festa se celebrarà, com és habitual, a l'entorn del Casal de Mira-sol. Enguany 19 entitats i comerços participen en l'organització, quatre dels quals ho fan per primera vegada.

La vocal de l'Associació de Veïns de Sant Joan de Mira-sol, Inma Valderrama, ha explicat els detalls de la festa d'enguany.

Inma Valderrama

Hi haurà el correfoc, la nit jove, petanca, el sopar de carmanyola, el karaoke, l'hort farà portes obertes. Hi haurà nit d'havaneres, cinema, la bicicletada...


Civisme i medi ambient
El consell de barri té lloc al Casal Mira-sol

Al consell de barri s'ha posat sobre la taula possibles solucions contra l'incivisme a l'entorn del parc del Turó de Can Mates. L'Ajuntament estudiarà la implantació de l'àrea verda d'aparcament a la zona i reforçarà la presència d'agents cívics i policies per evitar situacions incòmodes per al veïnat.

A la sessió participativa també s'ha informat que el 4 de juliol es convocarà una reunió amb els veïns de l'entorn de la riera de Can Cabassa on s'explicarà el projecte de naturalització del torrent. El 23 de maig es va publicar l'edicte i ara el projecte està exposició pública. Quan acabi el termini es resoldran al·legacions i s'iniciarà el procés de licitació, que pot durar fins a mig any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.