El Sant Cugat Fantàstic estrena una 'Zombie Adventure' que unirà esport, cinema i terror


Temes relacionats

Ja estan a la venda les entrades per al 4t Sant Cugat Fantàstic (29/mai/18)

El 4t Sant Cugat Fantàstic aposta pel cinema en català i oferirà una sessió gratuïta a la fresca (17/mai/18)


  • Comparteix:

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, l'impulsor del festival JR Armadàs i dos representants del Consell de Joves fugen dels zombies

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, l'impulsor del festival JR Armadàs i dos representants del Consell de Joves fugen dels zombies

El festival Sant Cugat Fantàstic estrena enguany la 'Zombie Adventure', una evolució esportiva de la Zercavila Zombie que transformarà els parcs de Ramon Barnils i de l'Arborètum en un autèntic apocalipsi zombie el divendres 15 de juny a la tarda. L'activitat, per a tots els públics a partir de 12 anys, combinarà tallers de maquillatge, una prova d'orientació i pistes i una cursa d'obstacles, i acabarà amb la projecció de cinema a la fresca de la pel·lícula 'Framed', en aquest cas no recomanada per a menors de 18 anys. Les inscripcions costen 5 euros i inclouen una entrada per a qualsevol sessió del festival.

La Zombie Adventure neix de les propostes del Consell de Joves 13-16 i aprofita l'estela de la Ciutat Europea de l'Esport per oferir una alternativa d'oci esportiu molt celebrada des del consistori. A més, la història estarà vinculada amb les llegendes de la ciutat, especialment en les figures de Sant Medir i Santa Eulàlia.

Un dels impulsors del Sant Cugat Fantàstic, Joan Ramon Armadàs, explica que volen traslladar el festival a diversos àmbits de la ciutat.

JR Armadàs

Un dels objectius del festival és que s'estengui com un virus, en el bon sentit, i arribi a altres facetes de la ciutat com les activitats a les biblioteques o l'esport en aquest cas. Esperem que sigui un èxit de participació i la gent s'ho passi bé.


La 'Zombie Adventure' és un pas més en una activitat que havia tingut una gran rebuda per part del públic, i la voluntat dels organitzadors és que es consolidi com una referència en la temàtica zombie.

Cinema a la fresca

L'altra gran novetat d'aquesta 4a edició del Sant Cugat Fantàstic és una sessió gratuïta de cinema a la fresca que serà també el divendres 15 de juny a les onze de la nit a l'escola de Música Victòria dels Àngels. La pel·lícula que es projectarà és 'Framed', l'òpera prima de Marc Martínez que es va rodar íntegrament a Sant Cugat i que no està recomanada a menors de 18 anys. El Sant Cugat Fantàstic arrencarà el proper dijous 14 de juny amb la preestrena de 'Sant Martí', un 'slasher' ambientat a la Catalunya rural, i es tancarà el diumenge 17 amb una altra preestrena catalana: 'Drácula de Denise Castro'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.