Cugat.cat debat l'afectació dels nous formats digitals a l'audiovisual tradicional al MAC


  • Comparteix:

Jordi Basté, Mònica Lablanca, Òscar Fernández i Carles Pérez al MAC

Jordi Basté, Mònica Lablanca, Òscar Fernández i Carles Pérez al MAC

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, ha moderat i participat aquest dimecres en un debat sobre el paper dels nous formats digitals i de la multiplataforma en els mitjans audiovisuals tradicionals. La taula rodona, amb el director d''El món a Rac1', Jordi Basté, el director del 'Catalunya Migdia' de Catalunya Ràdio, Òscar Fernández i el director de 'El matí i la mare que el va parir', de Ràdio Flaixbac, Carles Pérez, forma part del programa 'Podcast IN/OUT' del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC) 2018, que se celebra a Granollers.

El programa ha tractat la incidència que està tenint en la tasca de directors la declinació dels tradicionals programes 'broadcast' de radiodifusió als diferents formats digitals, especialment el 'podcast'. En aquest sentit, els professionals han descrit la manera en què aquestes múltiples plataformes afecten al procés de disseny dels programes i els canvis que s'han hagut de fer en els processos de producció. Ho explica la directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca.

Mònica Lablanca

Com els nous formats digitals han afectat en el disseny i el concepte dels formats tradicionals. I com la multiplataforma ha ajudat i quins beneficis ha aportat per augmentar l'audiència als espais radiofònics i audiovisuals.


El públic assistent també ha pogut participar amb el debat amb preguntes als ponents. El MAC és una fira que se celebra des de fa 19 anys per descobrir les últimes tendències pel que fa a la indústria audiovisual. Més de 2.000 metres quadrats d'una antiga fàbrica tèxtil es reconverteixen en un espai cultural multidisciplinari i centre de producció al servei dels processos creatius, la formació artística i el diàleg entre les arts, amb una especial cooperació amb la indústria audiovisual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.