Tall de servei de FGC entre Sant Cugat i Hospital General entre divendres i diumenge


  • Comparteix:

Els talls afecten les línies S1 i S2 dels ferrocarrils

Els talls afecten les línies S1 i S2 dels ferrocarrils

El servei de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de la línia S1 entre les estacions de Sant Cugat i Hospital General queda interromput des d'aquest divendres (22:00h) fins diumenge per uns treballs de millora de la infraestructura amb l'objectiu de reduir la contaminació acústica. L'aturada de servei es repetirà els dies 16 i 17 de juny, quan quedarà paralitzat el servei a la línia S2 entre Sant Cugat i Volpelleres. Mentre durin els talls, FGC oferirà un servei d'autobús substitutori.

Ferrocarrils renova els aparells de via del municipi per minimitzar el soroll del pas dels trens i durant el muntatge es col·locarà una nova manta antivibratòria sota la grava de les vies. Per fer les obres de millora, però, caldrà interrompre el servei durant dos caps de setmana sencers.

Mentre duri el tall a la S1, aquest dissabte i diumenge de juny, un autobús connectarà les estacions de Valldoreix i Hospital General, amb parada intermèdia a Mira-sol. De la mateixa manera, el segon cap de setmana d'interrupcions, hi haurà un autobús per cobrir el tram de la S2 entre Valldoreix i Volpelleres.

Altres modificacions del servei
Durant els propers mesos, FGC millorarà altres punts de la línia del Vallès. En tots els trams afectats hi haurà un servei d'autobús substitutori per garantir la mobilitat.

- Entre el 25 de juny i el 10 de setembre s’interromprà el servei de la línia S2 entre les estacions de Sant Quirze i Can Feu | Gràcia, abans coneguda com Sabadell-Estació.

- Entre el 13 d’agost i el 2 de setembre quedarà aturat el servei entre les estacions de Bellaterra i Can Feu | Gràcia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.