Els StQlímpics tanquen temporada amb la vista posada al pregó de Festa Major


Temes relacionats

StQlímpics, pregoners de la Festa Major (30/mai/18)


  • Comparteix:

La festa final s'ha fet al Casal TorreBlanca / Foto: Localpres

La festa final s'ha fet al Casal TorreBlanca / Foto: Localpres

Els StQlímpics han posat punt final a la temporada amb una festa de cloenda al Casal TorreBlanca. Els esportistes han recollit els seus diplomes i s'ha premiat els guanyadors de les finals que s'han celebrat els últims mesos. La iniciativa, impulsada per la Taula per a Persones amb Discapacitat, té ara com a proper objectiu preparar el pregó de la Festa Major.

En total, 109 atletes han participat durant tot l'any en aquesta iniciativa, que ha estrenat enguany la festa de cloenda, on també s'ha projectat un recull de fotografies de la iniciativa. La tinenta d'alcalde de Progrés Social, Susanna Pellicer, ha remarcat el creixement dels StQlímpics a la ciutat.

Susanna Pellicer

Per l'Ajuntament és important i per això els hem fet pregoners. L'alegria que tenen, com han millorat, com els fa superar-se al dia a dia ja té sentit el StQlímpics.


Pellicer també ha explicat que les entitats que en formen part Fundació Guru, Edda de Carli, Centre Sant Medir, Tallers Jeroni de Moragas i Aspasur, estan preparant ja el pregó i que volen que tingui 'moltes sorpreses'.

Els StQlímpics també són una realitat gràcies a la col·laboració de clubs esportius com la UESC, el Club Muntanyenc i el Club Petanca Sant Cugat Atlètic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.