El nou Espai Pere Grau, un centre per enfortir el vincle associatiu, esportiu i cultural de les Planes


Temes relacionats

L'Espai Pere Grau de les Planes disposarà d'una sala polivalent a principis de 2019 (10/abr/18)

L'Espai Pere Grau de les Planes ja està obert al públic (27/mar/18)

Comissió de Festes de les Planes renuncia organitzar la festa major en no estar a punt la coberta de les pistes ( 1/jun/17)


  • Comparteix:

La nova coberta de l'Espai Pere Grau potenciarà la vida social de les Planes amb un equipament que serà el centre neuràlgic de l'associacionisme esportiu, cultural i social del districte. Així s'ha posat de manifest aquest dissabte durant la inauguració de l'espai, llargament reivindicat pels veïns. Una festa musical i activitats infantils han donat forma a l'estrena de l'equipament, que ja compta amb la reclamada coberta.

La coberta, amb una alçada de set metres i 1.225 metres quadrats, disposa de pòrtics paral·lels en voladís i un contrapès en l'extrem. És un sistema que permet implantar l'estructura de forma que es recolza directament sobre els murs de contenció existents sense haver de construir nova cimentació. A banda, la nova coberta recull l'aigua de pluja, que serà emmagatzemada per reaprofitar-la. El projecte, dissenyat per Arqbag Cooperativa d'Arquitectura, presenta una estructura amb coberta lleugera amb vegetació enfiladissa, per harmonitzar la construcció amb l'entorn natural. L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ressalta que aquest equipament és necessari per al districte.

Carmela Fortuny

Les Planes necessitava aquest equipament i és un somni fet realitat.


L'equipament servirà per potenciar la vida associativa del districte. La presidenta de la Comissió de Festes de les Planes, Iraia Mir, destaca el caràcter multidisciplinar de la instal·lació.

Iraia Mir

Fa molts temps que les Planes necessitava aquest equipament. Potenciarem la vida del districte.


La infraestructura ha tingut un cost de 480.000 euros i és fruit d'un procés participatiu per reordenar i millorar l'espai entre l'Ajuntament i els veïns del districte. Després d'alguns retards en la construcció, els veïns han gaudit aquest dissabte de l'esperada inauguració amb activitats infantils i musicals.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.