L'espai jove de la Floresta comença a caminar amb una estrena marcada per música i dansa


  • Comparteix:

Una cinquantena de persones ha celebrat aquest dissabte la inauguració del nou espai per a joves de 12 a 17 anys al Centre Social i Sanitari de la Floresta. Una actuació de hip-hop a càrrec de dos membres del grup Brodas Bros, un taller de boxa i una festa final d'escuma han animat aquesta trobada que dóna el tret de sortida a les activitats que volen atendre les necessitats i reivindicacions del barri.

La dinamitzadora de l'espai, Deborah Carvajal, ha explicat a Cugat.cat que volen 'començar a crear un vincle amb els joves' per saber quines activitats volen fer de cara al setembre.

Deborah Carvajal

Des de l'Espai Jove esperem que sigui un recurs que funcioni. Volem anar entrant al poble, que ens vagin coneixent perquè ells ens diguin quins tallers volen fer de cara el setembre i anar creant vincle amb els joves.


La jornada ha reunit principalment infants i joves al Centre Social i Sanitari del districte, que han agraït poder diposar d'un espai on desenvolupar les seves activitats preferides.

Participants

Per punxadiscos menys reconeguts com nosaltres és difícil trobar espais, i per tant s'agraiex poder tenir aquest espai. / Fa il·lusió perquè et diverteixes, poses música a la gent, vas creant ambient. / M'ho he passat molt bé aquesta tarda fent boxa i he practicat molt.


Tant aquest espai com el futur Casal de Joves són projectes sorgits de la comissió educativa del consell de barri. El punt de trobada juvenil obrirà les portes oficialment l'11 de juny i tindrà un horari de funcionament de cinc de la tarda a vuit del vespre. L'espai estarà obert de dilluns a divendres.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.