El Rotary distingeix Lluís Ribas i l'Ateneu en la Nit Rotària


  • Comparteix:

Els guanyadors d'enguany amb alguns dels premiats edicions anteriors

Els guanyadors d'enguany amb alguns dels premiats edicions anteriors

El Rotary Club Sant Cugat ha distingit aquest dissabte el pintor Lluís Ribas i l'Ateneu Santcugatenc amb els premis Paul Harris i Venus, respectivament, per la seva tasca social, cultural i professional a la ciutat. Els guardons s'han entregat en el marc de la Nit Rotària, durant la qual també s'ha fet l'entrega oficial dels diners recaptats al concert solidari, que enguany han estat per a AVAN. La solidaritat ha estat una de les protagonistes de la nit, que com es habitual destinarà els diners recaptats a la campanya per a l'eradicació de la poliomelitis.

Precisament, la presidenta del Rotary Sant Cugat, Fàtima Cornellana, que està acabant el seu mandat al capdavant de l'entitat, ha explicat en quin punt es troba la campanya contra la poliomelitis.

Fàtima Cornellana

Estem al final, queden tres països on la pòlio és endèmica. Està costant el final.


Ribas, que col·labora des del 2015 amb l'entitat i aquesta campanya, ha rebut el premi.

Lluís Ribas

Estic content perquè és una distinció que em fa molta il·lusió. És pels valors personals i els tinc sempre molt presents.


De la seva banda, la presidenta de l'Ateneu, Margarida Cleris, ha agraït així el guardó a l'entitat.

Margarida Cleris

Ens agrada rebre premis i que ens mirin bé. Quan et miren amb bons ulls et sent bé.


La Nit Rotària, que s'ha celebrat al restaurant Can Ametller, ha comptat amb la nova alcaldessa, Carmela Fortuny, que ha destacat el compromís i solidaritat de l'entitat.

Carmela Fortuny

El Rotary destaca pel seu compromís i l'exemple és la campanya contra la pòlio.


La trobada també ha servit per fer entrega dels 10.000 euros recaptats al concert solidari del Rotary per a AVAN, que ha destinat a una nova furgoneta adaptada.

La distinció Paul Harris Fellow, que commemora el fundador del Club Rotary, s'entrega a persones que hagin tingut iniciatives de qualitat social, cultural o professional i es decideix per votació dels socis de l'entitat. També amb aquest mètode es decideix el premi Venus de Sant Cugat, que en aquest cas és exclusiu de l'agrupació santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.