El Ral·li Mas Gener reuneix 53 vehicles clàssics en una edició de rècord


  • Comparteix:

Cotxes i motos clàssiques han tornat a sortir al carrer en una 7a edició del Ral·li Mas Gener - Monestir de Sant Cugat de rècord. Un total de 53 vehicles històrics, 21 més que l'any passat, han participat en aquesta cita que organitza anualment l'Associació de Veïns i Propietaris de Mas Gener. El vehicle més antic ha estat un Citroen Stromberg del 1954, que ha despertat l'admiració de molts dels assistents.

El presdient de l'Associació de Veïns i Propietaris de Mas Gener, Josep Lluís Lolo, ha explicat a Cugat.cat que aquesta cita 'serveix per gaudir d'aquesta meravella de cotxes'.

Josep Lluís Lolo

Aquest dia serveix per gaudir d'aquests cotxes, que són una meravella, i per això hem escollit acabar el recorregut al Monestir, que és l'altra meravella de Sant Cugat.


Els participants han sortit de la plaça de Mas Gener a mig matí i han fet un recorregut de 26 quilòmetres que ha pujat al Tibidabo per la carretera de Vallvidrera i ha retornat a Sant Cugat per la Rabassada. El recorregut ha finalitzat a la plaça d'Octavià, on els més curisos han pogut apropar-se i observar aquests vehicles històrics. Alguns dels conductors han explicat a Cugat.cat per què han participat en aquesta cita.

Participants

És una ocasió per trobar-nos amb aficionats al mateix tipus de cotxes. Són cotxes que estimem. / És meravellós, de veïns, cotxes nobles. / Tinc aquest cotxe des de fa dos anys i vinc cada any. / És el primer any que vinc.


La jornada ha finalitzat amb una visita al Museu del Monestir i un refrigeri al Celler Modernista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.