Romeva denuncia la gravació d'imatges dins la presó d'Estremera


Temes relacionats

Diana Riba veu en la gravació d'imatges de Romeva dins Estremera una nova vulneració de drets ( 7/jun/18)


  • Comparteix:

Imatge de la presó d'Estremera / Foto: Diana Riba

Imatge de la presó d'Estremera / Foto: Diana Riba

L'exconseller santcugatenc Raül Romeva i l'exvicepresident Oriol Junqueras, en presó preventiva al centre penitenciari d'Estremera, han denunciat l'intern que presumptament va gravar-los dins la presó. L'advocat Andreu Van den Eynde, representat legal de tots dos, ha confirmat que l'acusació s'ha tramitat al jutjat de guàrdia d'Arganda del Rey.

L'advocat ho ha comunicat a través del seu compte de Twitter hores després d'assegurar que l'autor del vídeo dels exconsellers a Estremera estava identificat i que el denunciarien en breu.

Segons les primeres informacions, es tractaria d'un intern del mòdul on es troben Junqueras, Romeva i Forn, i la gravació s'hauria efectuat amb un rellotge espia. Institucions Penitenciàries ha obert una investigació per esclarir l'origen de les imatges i el mateix Van den Eynde va enviar dimecres un fax al director del centre penitenciari demanant que s'iniciés una investigació amb l'objectiu de 'protegir' els seus clients i 'no torni a passar'.

En aquest mateix sentit es va pronunciar la dona de Romeva, Diana Riba, en declaracions a Cugat.cat. Riba va assegurar que l'enregistrament suposava una vulneració més dels drets dels dirigents empresonats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.