Punt final a tres dècades del Centro Castellano-Manchego a Sant Cugat


Temes relacionats

El Centro Castellano-Manchego desapareix després de 30 anys a Sant Cugat (28/mai/18)


  • Comparteix:

El Centro Castellano-Manchego fa un balanç positiu dels 30 anys d'activitat a la ciutat i s'enfronta a la seva desaparició amb 'sentiments contraposats'. D'una banda la tristesa per haver de tancar i de l'altre l'orgull i l'agraïment pel que ha aportat a Sant Cugat en els seus 30 anys de vida.

La proclamació dels Quixots, Dulcinea i Sancho és un dels actes més populars que organitza l'associació. A més, durant 30 anys també s'han fet anualment les Jornades Culturals, trobades de puntaires, i les tradicionals 'migas' de Festa Major, que enguany ja no se celebraran. Tot i això, el seu vicepresident, Paco Pérez, ha destacat tot el que ha aportat l'entitat a la ciutat.

Paco Pérez

En 30 anys s'han fet moltes coses. Les jornades culturals, la trobada de puntaires, les 'migas'. Amb això ja no en teníem prou amb la subvenció dels 5.000 euros de l'Ajuntament. I ara la gent està amb sentiments contraposats.


L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha assegurat que 's'ha fet el que s'ha pogut' per evitar la desaparició de l'entitat que 'serà reconeguda' en els propers dies. Fortuny ha explicat que es queda 'amb la bona feina' que ha fet el centre.

Carmela Fortuny

Que desaparegui una entitat cultural com el Centro Castellano-Manchego no és una situació d'orgull, és de tristesa. Però jo em quedo amb la bona feina que ha fet l'entitat a la nostra ciutat durant tants anys.


Els problemes de finançament i també la falta de relleu a la junta han fet prendre una decisió 'inevitable' a l'entitat, que feia mesos que tenia sobre la taula la possibilitat de tancar. Una decisió presa a contracor que ha obligat l'entitat a recollir els records de 30 anys del seu local situat al carrer Vallès.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.