La pista de Sant Francesc estrena nova gespa artificial i es reobrirà la setmana que ve


  • Comparteix:

Així ha quedat la pista / Foto: Localpres

Així ha quedat la pista / Foto: Localpres

La pista superior de Sant Francesc s'ha remodelat amb la instal·lació de gespa artificial i altres millores que pretenien modernitzar l'equipament i potenciar-ne l'ús per part de les entitats i el veïnat del barri. A banda de la nova gespa també s'ha col·locat un sistema de reg, grades prefabricades i s'han renovat les porteries i les banquetes. Està previst que la pista es reobri la setmana que ve i ja pugui donar servei als seus usuaris principals: l'escola Collserola i la Penya Blaugrana Sant Cugat (PBSC).

Més enllà del camp, també s'ha dut a terme un arranjament de l'entorn per garantir l’accés a persones amb mobilitat reduïda, renovar l'arbrat, pavimentar els voltants amb pedra artificial i delimitar tot el perímetre de la pista amb una barana metàl·lica. Una vegada enllestit aquest rentat de cara de la pista superior, la previsió és poder cobrir l'altra pista el 2019 i permetre així l'ús de l'espai qualsevol dia de l'any.

Les obres de la pista superior van començar fa quatre mesos i han costat uns 143.000 euros. La remodelació de les pistes s'inclou en el Pla estratègic del barri Monestir - Sant Francesc.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.