La preestrena de 'Sant Martí' dóna el tret de sortida avui al festival Sant Cugat Fantàstic


Temes relacionats

El 4t Sant Cugat Fantàstic aposta pel cinema en català i oferirà una sessió gratuïta a la fresca (17/mai/18)

Armadàs i Carreté: 'El Sant Cugat Fantàstic s'ha posicionat en el mapa de festivals de gènere' (22/mar/18)


  • Comparteix:

El cinema fantàstic i de terror pren la ciutat des d'aquest dijous i fins diumenge amb el festival internacional Sant Cugat Fantàstic. 16 pel·lícules, cinc de les quals catalanes, 16 curts i una desena d'activitats complementàries en una quarta edició amb novetats destacades com el cinema a la fresca o la 'Zombie Adventure', una evolució esportiva de la Zercavila Zombie. Tot plegat tindrà lloc a les sales de Cinesa i els voltants del Teatre-Auditori i encara hi ha entrades a la venda. El tret de sortida el donen aquesta nit el curtmetratge 'Cunetas' i la preestrena de 'Sant Martí', un 'slasher' ambientat a la Catalunya rural.

El Sant Cugat Fantàstic aposta enguany pel cinema en català i també fa un homenatge als anys 80 amb curts i activitats com l'exposició 'El meu veí Totoro: 30 anys, 30 artistes'. El codirector del Sant Cugat Fantàstic, Joan Ramon Armadàs, destaca la gran quantitat i diversitat de l'oferta cinematogràfica.

JR Armadàs

Només de pel·lícules tenim més de 35 hores. Hi ha audiovisual per parar un tren i amb diverses opcions dins del gènere: ciència-ficció, 'slasher', terror, documental, i algun curtmetratge que et toca la fibra.


Les dues grans novetats d'aquesta quarta edició arribaran aquest divendres. D'una banda la primera 'Zombie Adventure', la unió del cinema fantàstic amb la Ciutat Europea de l'Esport en una activitat que transformarà els parcs de Ramon Barnils i de l'Arborètum en un autèntic apocalipsi zombie. I posteriorment, a les 11 de la nit, la sessió gratuïta de cinema a la fresca amb 'Framed', l'òpera prima de Marc Martínez, rodada íntegrament a Sant Cugat.

El festival es tancarà diumenge amb la marató de curtmetratges i una altra preestrena catalana a la sessió de clausura: 'Drácula de Denise Castro', la directora que l'any passat va guanyar els premis a Millor Guió i Millor Pel·lícula de la Crítica amb 'Maniac Tales'.

Consulta aquí tots els horaris i projeccions de la secció oficial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.