Tall de servei de FGC entre Sant Cugat i Volpelleres entre divendres i diumenge


  • Comparteix:

Aquest cap de setmana el tall afecta a la línia S2

Aquest cap de setmana el tall afecta a la línia S2

El servei de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de la línia S2 (Sabadell) entre les estacions de Sant Cugat i Volpelleres queda interromput des d'aquest divendres (22:00h) fins diumenge per uns treballs de millora de la infraestructura amb l'objectiu de reduir la contaminació acústica. Mentre duri el tall, FGC oferirà un servei d'autobús substitutori que cobrirà el tram entre les estacions de Valldoreix i Volpelleres.

Ferrocarrils renova els aparells de via del municipi per minimitzar el soroll del pas dels trens i durant el muntatge es col·locarà una nova manta antivibratòria sota la grava de les vies. Per dur a terme aquestes obres de millora, la setmana passada ja va quedar aturat el servei de la línia S1 entre Sant Cugat i Hospital General.

Altres modificacions del servei
Durant els propers mesos, FGC millorarà altres punts de la línia del Vallès. En tots els trams afectats hi haurà un servei d'autobús substitutori per garantir la mobilitat.

- Entre el 25 de juny i el 10 de setembre s’interromprà el servei de la línia S2 entre les estacions de Sant Quirze i Can Feu | Gràcia, abans coneguda com Sabadell-Estació.

- Entre el 13 d’agost i el 2 de setembre quedarà aturat el servei entre les estacions de Bellaterra i Can Feu | Gràcia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.