Els zombies protagonitzen la segona jornada del festival Sant Cugat Fantàstic


Temes relacionats

El 4t Sant Cugat Fantàstic aposta pel cinema en català i oferirà una sessió gratuïta a la fresca (17/mai/18)


  • Comparteix:

La segona jornada del festival de cinema Sant Cugat Fantàstic ha portat a la ciutat una apocalipsi zombie i dues xerrades obertes. A més de cinc pel·lícules i quatre curts a les sales de Cinesa, el festival també ha ofert la projecció a l'aire lliure del film 'Framed', rodat íntegrament a Sant Cugat.

L'actor i doblador Joan Pera ha presentat 'Woody & Woody', el guanyador del Goya al millor curtmetratge d'animació. Abans de la projecció, Pera ha ofert una xerrada al Cafè Auditori en què ha explicat com ha afectat a la seva carrera ser la veu del cineasta novaiorquès.

Joan Pera

És el meu honor i la meva ruïna. Està tan marcat que sembla que ja no estigui en el món laboral, ja no es pensa en mi per altres coses. Però està bé que sigui així.


L'organització del festival està satisfeta amb l'arrencada i amb el funcionament de les activitats gratuïtes i obertes a tothom. Ho explica un dels directors, Marc Carreté.

Marc Carreté

Estan funcionament prou bé. Són activitats interessants i ens agradaria omplir amb més gent. Una de les més populars i divertides és aquesta dels zombies.


Al vespre ha arribat l'apocalipsi zombie al parc de Ramon Barnils amb la Zombie Adventure. Un equip de maquilladors professionals de la indústria del cinema han transformat en morts vivents esportistes petits i joves, per fer un seguit de jocs i activitats físiques en el marc de la Ciutat Europea de l'Esport.

La jornada s'ha tancat amb la projecció a l'aire lliure de la pel·lícula rodada a Sant Cugat 'Framed'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.