El 25è sopar solidari d'AVAN recapta 9.000 euros al Claustre del Monestir

Al sopar hi han assistit 150 persones


Temes relacionats

AVAN celebra avui els 25 anys amb un sopar al Claustre del Monestir (16/jun/18)


  • Comparteix:

El sopar d'AVAN ha comptat amb 150 assistents

El sopar d'AVAN ha comptat amb 150 assistents

150 persones s'han donat cita al 25è sopar solidari de l'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN), que han recaptat 9.000 euros en benefici de l'entitat. La vetllada s'ha celebrat, per primera vegada, a Sant Cugat, al Claustre del Monestir. Al sopar d'aquest dissabte hi han assistit familiars i usuaris d'AVAN, a més de l'alcaldessa, Carmela Fortuny, l'alcalde de Sabadell, Maties Serracant, i altres representants polítics de la ciutat.

La presidenta d'AVAN, Cristina Urriza, qui acaba de ser reelegida recentment al capdavant de l'entitat, ha lloat la tasca i la solidaritat de les persones que participen any rere any al sopar.

Cristina Urriza

Jo crec que tota Catalunya és molt solidària i Sant Cugat ho és especialment. Cada cop que hem organitzat un acte la gent ha respost molt positivament.


L'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, ha posat èmfasi en el simbolisme del Claustre del Monestir per als santcugatencs, 'un espai cohesionador a la ciutat'.

Carmela Fortuny

Desitjo que tots aquells projectes que han estat capaços de desenvolupar en aquests 25 anys, també a Sant Cugat, tinguin un futur amb una gran empenta i amb una gran qualitat.


Una quinzena de taules han copat el Claustre del Monestir, un espai que, per les seves característiques arquitectòniques ha obligat a l'organització a reduïr l'aforament. El preu del sopar era de 60 euros, però tot l'any està oberta una Fila 0 per a donacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.