La nova escola de dansa de Sant Cugat, General Giap, guanya el 10è campionat iDance


  • Comparteix:

El grup de joves Raweast / Foto: General Giap

El grup de joves Raweast / Foto: General Giap

L'escola de dansa General Giap acaba d'obrir portes a Sant Cugat. El ballarí santcugatenc Albert García 'Xampi' i la ballarina i coreògrafa Nekane Morera estan al capdavant de l'acadèmia. Una de les formacions de l'escola, el grup Raweast, ha estat escollit com el millor grup al campionat nacional iDance i al certamen internacional Xic&Dans.

General Giap s'ha instal·lat a Sant Cugat fa quatre mesos. L'escola treballa la dansa moderna, la contemporània i el hip-hop. L'equip de professors el conformen quatre professionals de la dansa, a més dels tallers de coreògrafs d'arreu del món que han passat per l'escola.

En tan sols quatre mesos els alumnes de General Giap ja han aconseguit reconeixements internacionals. La coreògrafa i professora de General Giap, Nekane Morera, ha lloat la feina feta pels joves i creu que tenen molt talent.

Nekane Morera

Nosaltres els motivem a que vagin al màxim. Treballem amb ells d'una manera semiprofessional. Estan molt contents per la feina que han fet però ja estan pensant en el pròxim projecte.


General Giap està al carrer de Vallès número 96-102.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.