La Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat es reunirà amb l'Ajuntament per trobar una seu fixa


  • Comparteix:

El WiP Congres celebrat al març ha suposat un punt d'inflexió per l'entitat / Foto: Localpres

El WiP Congres celebrat al març ha suposat un punt d'inflexió per l'entitat / Foto: Localpres

La Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat (XDESC) tanca el segon any de vida en un moment de consolidació a Sant Cugat, després del primer congrés Women in Progress (WiP), que ha suposat 'un abans i un després' per a l'entitat. La XDESC es reunirà la setmana que ve amb l'Ajuntament per poder tenir una seu fixa on reunir-se i poder potenciar el networking entre les sòcies i simpatitzants. La Xarxa treballa amb la voluntat d'arrelar-se al territori i estudia una col·laboració amb una nova associació de dones emprenedores de Sabadell.

Després de dos anys d'existència, la Xarxa de Dones de Sant Cugat té més de 60 sòcies i ara vol estabilitzar-se i 'fer arrels al territori'. La presidenta de la XDESC, Marta Fàbregas, creu que la xarxa 's'ha fet gran' i que el primer WiP Congres ha suposat 'un punt d'inflexió' molt important.

Marta Fàbregas

Arran del congrés hi va haver un abans i un després. Ha fet que la xarxa es comenci a visibilitzar. Hem tingut molta gent interessada, ja som més de 60 sòcies i hem renovat la junta. La valoració és molt bona.


De cara al proper curs, l'associació es marca com a objectius seguir impulsant la formació personalitzada i el 'mentoring'. També vol incidir en el concepte 'xarxa de xarxes', i es planteja la creació de comissions com la de voluntariat, que vol incentivar 'el retorn a la societat' cooperant amb entitats del tercer sector.

Per poder seguir creixent i augmentar la interrelació amb la ciutat i la ciutadania, la XDESC es reunirà amb l'Ajuntament per trobar una seu municipal.

Marta Fàbregas

Negociarem el fet de tenir una seu, un lloc on reunir-nos i que es puguin fer grups de treball. L'Ajuntament sempre ens ha donat suport, estem pràcticament convencudes que arribarem a un acord.


L'any que ve no hi haurà WiP Congres, ja que de moment es farà de manera biennal. En canvi, la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat impulsarà unes xerrades sobre networking a l'estil TED Talks, una activitat que s'organitzaria conjuntament amb l'entitat homòloga de Sabadell.

El proper dijous 12 de juliol, a partir de les set de la tarda, la XDESC farà un sopar a la fresca de cloenda del curs a la Terrassa del SC Trade Center.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.