Policlínic Torreblanca celebra els 25 anys amb bona salut i la música de Maria del Mar Bonet


  • Comparteix:

La música de Maria del Mar Bonet ha omplert aquest dimarts el Teatre-Auditori per celebrar els 25 anys del Policlínic Torreblanca. Un centre que l'últim any ha atès prop de 90.000 persones i que ha crescut 'de la mà i al ritme' de Sant Cugat.

La gira mundial de Maria del Mar Bonet, que celebra 50 anys als escenaris, ha aterrat aquest dimarts al Teatre-Auditori per celebrar el quart de segle de Policlinic Torreblanca. Un concert íntim de l'artista acompanyada només pel músic Borja Penalba.

Fa 25 anys el doctor Manuel Jiménez, actual conseller delegat del Grup Policlinic, va impulsar el Policlinic Torreblanca, un projecte que el mateix doctor ha comparat amb la trajectòria de l'artista mallorquina per la perseverança i l'exigència que han acompanyat el creixement del centre.

Manuel Jiménez

Hem sintonitzat amb una necessitat que tenia Sant Cugat i la gent està molt contenta. A més, poder comptar amb la Maria del Mar Bonet també és un reclam molt important.


Durant l'acte s'han reconegut dos socis fundadors i membres de Policlinic i també el suport l'administració al llarg dels anys. El llavors alcalde Joan Aymerich ha comparat el creixement del centre amb el de la ciutat en els últims 25 anys i l'actual alcaldessa, Carmela Fortuny, l'ha definit com 'un centre de referència'.

Carmela Fortuny

Molt contents d'aquests 25 anys d'un centre sanitari del qual m'agrada destacar la seva manera de fer. Té totes les especialitats i està centrat amb l'atenció a la persona.


Policlínic té centres, a més de a Sant Cugat, a Rubí, Cerdanyola, Sabadell, Terrassa, Barcelona i Reus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.