El pregó i el seguici inicial donen el tret de sortida aquest dijous a quatre dies de Festa Major


  • Comparteix:

Els StQlímpics són els pregoners d'enguany

Els StQlímpics són els pregoners d'enguany

El pregó dels dels StQlímpics donarà aquest dijous a les vuit del vespre el tret de sortida de la Festa Major d'enguany. Abans, el repic de campanes de les set de la tarda marcarà el començament del seguici d'inici, que arrencarà a l'avinguda de Cerdanyola amb el passeig de Torreblanca i acabarà a la plaça de la Vila, on tindrà lloc el pregó.

Els StQlímpics han rebut enguany un Premi Ciutat de Sant Cugat per promoure l'esport entre les persones amb discapacitat i sensibilitzar la ciutadania. Amb aquest reconeixement la ciutat va voler reconèixer el caràcter pioner dels jocs, que són els primers campionats esportius organitzats a escala local per a persones amb discapacitat intel·lectual.

L'Ajuntament ha escollit aquesta competició esportiva pel 'gran exemple d'inclusió social i de pràctica esportiva sense límits que contribueixen a seguir construint una ciutat per a tothom'. El projecte va néixer el 2012 a la Taula per a Persones amb Discapacitat amb l'objectiu de promoure l'autonomia i l'empoderament de les persones amb discapacitat intel·lectual. La iniciativa incorpora el Taller Jeroni de Moragas, ATAM, Aspasur Valldoreix, Guru Valldoreix, la Residència Sant Medir i el Centre Ocupacional Edda de Carli.

El seguici d'inici, organitzat per la Coordinadora d'Entremesos de Cultura Popular i Tradicional Catalana, sortirà des de la cruïlla de l'avinguda de Cerdanyola amb el passeig de TorreBlanca. El recorregut passarà, a més, pel carrer de la Creu, el carrer de la Torre, la plaça d'Octavià, el carrer de Santiago Rusiñol, la plaça dels Quatre Cantons, el carrer de Francesc Moragas i la Rambla del Celler per arribar, finalment, a la plaça de la Vila.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.