La parròquia homenatja mossèn Blai Blanquer pels 21 anys com a rector

Mossèn Blai va arribar l'any 1997 a la parròquia

Societat

Publicat el 24/jun/18 per Albert Prat

Els feligresos de la parròquia de Sant Pere d'Octavià organitzaran aquest diumenge un homenatge a mossèn Blai Blanquer coincidint amb els 21 anys com a rector. Una missa d'acció de gràcies i una festa al Claustre serviran per agrair al religiós la seva feina al capdavant de la parròquia, un càrrec que abandonarà properament quan s'hagi nomenat el substitut. L'acte començarà a les set de la tarda.

Els organitzadors destaquen que mossèn Blai ha contribuït durant la seva estada al capdavant de la parròquia a fer créixer el servei de Càritas a Sant Cugat, la conservació de l'art i la conservació de la Casa Abacial i l'Església. Una de les impulsores de l'acte, Marta Falguera, ha destacat la tasca de Blanquer al capdavant de Càritas, especialment durant la crisi, i en la conservació del patrimoni.

Marta Falguera

El que destaquem l'interès que ha tingut sempre que atendre les necessitats dels altres i per millorar i ampliar Càritas a Sant Cugat. També destaquem la feina de conservació del patrimoni, el Monestir de Sant Cugat no seria el mateix sense la seva feina.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Blanquer presidirà la missa.