Guardonada la Fundació Catalònia per una investigació sobre persones amb discapacitat intel·lectual


  • Comparteix:

Imatge de l'acte de l'entrega de premis / Foto: AMPANS

Imatge de l'acte de l'entrega de premis / Foto: AMPANS

La fundació AMPANS ha guardonat una investigació sobre persones amb discapacitat intel·lectual promuguda per Fundació Catalònia, amb seu a Sant Cugat. Es tracta del 7è Premi d'Investigació i d'Innovació, que s'han entregat aquest dilluns en un acte conduït per Antoni Bassas que ha reconegut la feina de persones i equips dedicats a la investigació i al foment de pràctiques innovadores per millorar l'atenció i qualitat de vida de persones amb discapacitat intel·lectual. En total, s'han entregat sis guardons, tres d'investigació i tres d'innovació, amb una dotació econòmica.

Fundació Catalònia ha rebut el tercer premi, de 1.000 euros, per la investigació sobre un diagnòstic genètic de causes no conegudes en una àmplia mostra de persones amb discapacitat intel·lectual, feta en col·laboració amb Synlab i dirigida pel metge genetista clínic, Doctor Luis Izquierdo.

El primer premi en la modalitat d'Investigació ha estat per la Fundació PRODIS, de Madrid. En l'àmbit d'Innovació se l'ha endut la Fundación Obra San Martín, de Santander. En l'entrega de premis també ha assistit el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, que es va encarregar de cloure l'acte fent una mirada integral a la tasca d'AMPANS amb les persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.