Desenes de joves celebren el final de curs amb el 'Va Parir Tour'


  • Comparteix:

La festa musical del 'Va Parir Tour' de Ràdio Flaixbac ha omplert aquest divendres per quarta vegada el parc de Ramon Barnils. Desenes de joves han celebrat el final del curs escolar i l'estrena de la temporada d'estiu amb un espectacle de més de quatre hores amb la música actual més exitosa acompanyada de llums, projeccions i pirotècnia.

És la quarta vegada que la gira d'actuacions musicals de Ràdio Flaixbac aterra a Sant Cugat. El grup format per Andreu Presas, Dídac Tomàs i el Gran Germán i capitanejat pel director del programa 'El matí i la mare que el va parir', Carles Pérez, ha ofert un espectacle familiar amb tocs d'humor per celebrar el final de curs. El mateix Pérez ha destacat a Cugat.cat que a Sant Cugat hi ha molts oients de l'emissora musical.

Carles Pérez

Notem que aquí hi ha molt oient de Flaixbac. I també molta gent jove. És especial perquè s'acaba l'escola i estan com eufòrics, i aquesta és una mica la clau.


El de Sant Cugat és l'únic espectacle del 'Va Parir Tour', que gira per diversos pobles i ciutats catalanes, que comença de dia. Un fet que també han destacat Pérez i Andreu Presas, un altre dels locutors de Flaixblac que hi participa.

Andreu Presas i Carles Pérez

Quan es fa de nit apareixen els visuals, el mapping, la il·luminació i la pirotècnia. Es transforma. És l'únic que comença de dia i acaba de nit, algun dia podríem acabar de dia. /Però haurà de ser amb més discjòqueis, perquè no tenim edat.


La festa s'ha allargat fins a la mitjanit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.