Consulta les millors maneres d'acostar-se a la Festa Major


  • Comparteix:

El transport públic es reforçarà per atendre la demanda per Festa Major

El transport públic es reforçarà per atendre la demanda per Festa Major

Acostar-se al centre de Sant Cugat per Festa Major pot convertir-se en una aventura, per això l'Ajuntament ha posat en marxa diverses mesures per facilitar la mobilitat. Durant els dies que duri la festa, l'autobús llançadora que uneix el Monestir i l'Ajuntament amb els dos pàrquings dissuasoris, a l'estacio de Rodalies i a l'avinguda de Roquetes, es reforçarà i passarà cada 10 minuts. A més, l'horari s'allargarà fins al final de les activitats.

Per als qui hagin d'acostar-se en cotxe, del dijous al diumenge les zones blaves i verdes del centre seran gratuïtes. Això sí, durant els quatre dies de Festa Major, l'avinguda de Cerdanyola, el carrer de la Creu i la plaça de Barcelona estaran tallats. També ho estaran amb limitacions horàries la Rambla del Celler des del carrer de Cèsar Martinell al carrer de Francesc Moragas de cinc de la tarda a dos quarts de deu de la nit i el carrer de Sant Medir de vuit de la tarda a dues de la matinada.

Divendres i dissabte, el carrer d'Abat Armengol des del carrer de la Indústria fins al passeig de Francesc Macià i el carrer de Carrasco i Formiguera des del de Sant Juli fins al Camí Vell de Sabadell i aquest mateix carrer fins al passeig de Francesc Macià estaran tallats.

A més, en compliment de la moció que ERC-MES va presentar al ple i que es va aprovar, l'Ajuntament ha arribat a un acord amb FGC, que oferirà el servei durant la nit.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.