Comerç i espectacles al carrer: activitats per a tota la família per Festa Major


  • Comparteix:

La gresca, per a tothom / Foto: Facebook Festa Major

La gresca, per a tothom / Foto: Facebook Festa Major

La Festa Major ofereix activitats per a tots als públics repartides arreu de la ciutat. Durant tot aquest dissabte es podrà gaudir de l'inici de les rebaixes d'estiu amb la Botiga al Carrer, organitzada per Sant Cugat Comerç (StC). Per als menuts de casa, la plaça d'en Coll acollirà a partir de les onze del matí una jornada de titelles i jocs i el parc Central serà l'espai per la gran tarda d'arts, a partir de les set.

09.00 - 21.00 - La Botiga al carrer convertirà l'eix de vianants del centre en un espai on es podrà gaudir de les primeres compres de les rebaixes d'estiu.

11.00 - 13.30 - La Festa Major Alternativa (FMA) proposa el taller 'Fes la teva samarreta de la FMA!', dirigit a infants de quatre a 12 anys.

11.00 - 14.00 - Els més menuts, de zero a tres anys, i les seves famílies podran gaudir d'un matí al Claustre del Monestir en una activitat organitzada per l'Institut de la Infància.

11.00 - 14.00 - La plaça d'en Coll acull la matinal de titelles i jocs, on hi haurà un taller de cintes voladores i de clauers fets amb botons, a càrrec de La Xarranca. A les dotze del migdia la companyia L'Invisible representarà l'obra 'El rei del nas vermell'.

11.00 - 14.00 - Aperitiu & Màgia amb l'il·lusionista Óscar Sanjuan, al Mercat Torreblanca.

11.00 - 14.00 - Taller de màscares africanes per a infants de sis a 10 a anys, a càrrec de la Fundació Akawaba. Tindrà lloc a l'Espai d'Arreu. També hi haurà servei de ludoteca a càrrec d'Artijoc per a canalla de dos a sis anys.

13.00 - 17.00 - 7a Estovallada: Pícnic Musical i 'food trucks' al Parc Central. Hi haurà les actuacions de Xiula a la una del migdia i de Balkan Paradise Orchestra a les tres de la tarda.

17.00 - 00.00 - Happy Ibiza Market als jardins de l'Hotel Sant Cugat.

17.30 - 19.00 - Espectacle de contes d'arreu del món, 'El Giramón', a càrrec de la companyia Patawa i del veïnat. Tindrà lloc a la plaça de l'Alcalde Magí Bartralot.

17.30 - 22.00 - 17a Festa de l'Esport al Carrer, al parc de Can Vernet.

19.00 - La DesPlaça Jove acull una nova edició del 'Holi Festival', organitzat pel Consell 13/16. El 'pack holi' es pot recollir al punt d'informació d'Octavià i costa tres euros.

19.00 - 15a Concentració i passejada de motos, a la plaça de Sant Francesc. Una activitat organitzada pel Club de Motociclisme Rat-Penats per gaudir i compartir la passió per aquests vehicles.

19.00 - 23.30 - Gran tarda d'arts al parc, al Parc Central. Hi haurà les actuacions de les companyies Anna Roca, Volem volar, Totonco Teatro, JAM, Bot Project i Manolo Alcántara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.