La música de Buhos, un dels plats forts de la jornada a la Festa Major


  • Comparteix:

Buhos actuen aquesta nit a Sant Cugat / Foto: Buhos

Buhos actuen aquesta nit a Sant Cugat / Foto: Buhos

La Festa Major ofereix un dissabte amb la música i la dansa com a protagonistes. Una trentena d'activitats configuren la programació de concerts i actuacions, on destaca la ballada de swing al Celler Modernista i el concert de rock que Buhos oferirà a la plaça d'Octavià.

11.00 - Ball de caparrots i capgrossos a l'Espai d'Arrel.

11.15 - 8a Trobada de Balls i Entremesos d'arreu de Catalunya a l'Espai d'Arrel. Organitzat per la Coordinadora d'Entremesos de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Sant Cugat i amb la participació d'entremesos convidats d'arreu del país.

12.00 - Dinar popular amb arrels a la Caseta del CPA.

12.00 - 01.00 - El SantQBeer porta a la plaça de l'U d'Octubre una jornada amb tasts de cervesa i la música, a la una del migdia, de Sunflower Division & La Tour de Carol.

12.30 - Concert de swing al Celler Modernista, amb la música de l'Orquestra Moderna Fusió i amb la veu de Laia Porta.

13.00 - 17.00 - 7a Estovallada: Pícnic Musical i 'food trucks' al Parc Central. Hi haurà les actuacions de Xiula a la una del migdia i de Balkan Paradise Orchestra a les tres de la tarda.

17.00 - 21.30 - Els músics de carrer oferiran el seu art al carrer de la Creu, en una iniciativa de La Pua - Oficina Musical.

17.00 - 03.00 - 'Pop up! Shows' portarà la seva proposta de microconcerts itinerants des de la plaça d'Augusta fins la de la Vila.

17.00 - 03.00 - 6è Esdeveniment Intercultural al parc de la Pollancreda. La mostra cultural llatinoamericana que organitza l'Associació Multicultural Sant Cugat torna amb gastronomia autòctona, entitats culturals, tallers, activitats familiars i música en directe.

18.00 - El Ball d'Avis torna a la Llar d'Avui de la Parròquia. Hi haurà la música del Duo Montal.

18.30 - Ballada de Sardanes a l'Espai d'Arrel amb la música de la Cobla Mediterrània.

18.30 - Concert Coral de Festa Major a l'Escola Municipal de Música. Organitzada per la Coral La Unió Santcugatenca, l'actuació compta amb la participació del Grup Juvenil de Gimnàstica de Sant Cugat, la Societat Coral La Llanterna de Súria, la Unió de Corals de la Gent Gran de Badalona i la Coral de La Unió Santcugatenca.

19.00 - 02.00 - 19è Tast de Vins amb Ritme! al Claustre del Monestir. Vins Noé organitza aquesta trobada que tindrà la música del Claes Magnet Trio. Les entrades costen 15 euros.

19.00 - 02.00 - Quadres de ball a la Caseta del CPA. A les deu de la nit hi haurà l'actuacó de Javier Ginés amb Desafío Flamenco.

19.00 - Cercavila amb la Barcelona Street Parade. La música swing recorrerà els carrers de Sant Cugat des de la plaça de Lluís Millet.

19.30 - Rua de balls tradicionals: 'De Bolívia a Sant Cugat' de la plaça de Lluís Millet al parc de la Pollancreda, amb la participació del Grup de balls tradicionals Caporales Bolivia - Sant Cugat, de la Fraternidad Morenada Sant Cugat i de la Fraternidad Morenada Central Residentes en Sant Cugat.

20.30 - 02.00 - Plaça del jazz, música i sopars al Celler Modernista. Hi haurà l'actuació de Voodoo Children Collective a les nou del vespre i de Bill Mc- Henry Trio a les onze de la nit.

21.00 - 04.00 - Sopar a càrrec de l'Escola d'Estiu de Cal Temerari. La FMA acollirà els concerts de Ginestà, Kontaminació Acústica, Soweto, Adala i hi haurà una batalla de punxadiscos locals.

21.30 - Espai d'Arreu: Concert i danses d'arreu del món amb el grup Bufanúvols. A la plaça de l'Alcalde Magí Bartralot.

22.00 - Concert de Six in Town al SantQBeer. Quan acabi, serà el torn de Dj Turtle.

22.00 - FentVia. Cercavila, mapping, música i dansa pel Centenari del tren, de la plaça del doctor Galtés a la de Lluís Millet. Amb la participació del cos de dansa de l'Esbart Sant Cugat.

22.00 - 03.15 - L'Escenari La Pua acollirà les actuacions de Paul Graham a les deu de la nit, de 81 Rotom a un quart de dotze, de Lil Dai a dos quarts d'una i de BENIL & SAMXSEX en un DJ set.

22.30 - L'espectacle de circ d'autor 'Rudo', de la companyia Manolo Alcántara, es podrà veure al Parc Central.

22.30 - 03.00 - L'espai La Taverna acull una nit de música amb l'actuació de La Locomotora Negra a dos quarts d'onze i de l'Aromàtica Salsa Orquestra a dos d'una.

23.00 - L'Orquestra Guateque farà reviure els grans èxits musicals dels anys 60 i 70 amb una actuació a la plaça d'en Coll.

01.00 - Buhos, amb el baixista santcugatencs Rai Benet, tanquen la jornada amb un concert on presentaran 'La gran vida'. L'actuació tindrà lloc a l'Espai d'Arrel, la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.