Petanca, BTT, futbol sala i la passejada tanquen la festa major esportiva aquest diumenge


  • Comparteix:

La Pedalada BTT per Collserola arriba a la 21a edició

La Pedalada BTT per Collserola arriba a la 21a edició

L'esport torna a ser protagonista de l'últim dia de Festa Major amb la conclusió del Campionat d'Espanya d'F3A d'Aeromodelisme i Radiocontrol i altres cites habituals com el torneig de petanca, la pedalada BTT per Collserola o el torneig mixt de futbol sala. La passejada de Festa Major posarà el punt final esportiu a la jornada.

08.00 - 20.00 - Campionat d'Espanya d'F3A d'Aeromodelisme i Radiocontrol, al Club Aeromodelisme R/C Sant Cugat del Vallès.

08.30 - 15.00 - 5è Torneig de Petanca de Festa Major Ciutat de Sant Cugat. Competició per tripletes a les pistes del Club de Petanca Sant Cugat Atlètic.

09.00 - 21a Pedalada BTT - 8a Travessa de Running, al Parc de Collserola. Activitat no competitiva amb dos recorreguts, un de llarg de 23,03 km i un de curt de 7,14 km, que es poden realitzar en BTT o corrent. Sortida des del parc de la Pollancreda. Organitzat per Ajuntament amb la col·laboració de la Unió Ciclista Sant Cugat.

17.30 - Exhibició de partides ràpides i simultànies d'escacs als Jardins del Monestir, a càrrec del mestre internacional Michael Rahal. Partides simultànies per a infants a les 11:30. Una activitat del Club d'Escacs de Sant Cugat.

19.15 - Passejada de Festa Major 2018. Sortida des del passeig d'Antoni Gaudí amb l'avinguda del Pla del Vinyet. Organitza: Associació Excursionista Altiplà. Inscripcions a partir de les 18:30.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.