Buhos farà triplet a Sant Cugat amb un concert a Valldoreix el 15 de setembre

La banda de rock actua dissabte per Festa Major i a l'octubre al festival Petits Camaleons


  • Comparteix:

El grup presenta 'La gran vida' / Foto: Buhos

El grup presenta 'La gran vida' / Foto: Buhos

La banda de rock i mestissatge Buhos, un dels plats forts de la Festa Major d'enguany i que també forma part del cartell d'enguany del festival Petits Camaleons de l'octubre, actuarà a la Festa Major de Valldoreix. En concret, el grup, amb el baixista santcugatenc Rai Benet, arribarà el 15 de setembre, segons publica al seu web, en un concert gratuït. Buhos presenta aquest estiu el seu darrer disc 'La gran vida'.

Buhos neix el 2005 a Calafell, al Baix Penedès. El 2007 edita el primer disc oficial, 'Rebelión en la plaza' i després guanya popularitat fent versions amb lletres sobre l'actualitat del Barça per Ona Catalana i Rac1.

El 2014, amb formació renovada, publiquen l'àlbum 'Natura Salvatge', amb temes propis, amb el qual giren per tot el territori i pels principals festivals catalans. Poc després d'acabar la gira, la banda publica 'Lluna Plena' (2016), amb el qual es van endur el premi Disc Català de l'Any de Ràdio 4 i el premi Enderrock al millor videoclip per 'Barcelona s'il·lumina'. Al desembre del mateix any van fer la cançó de Nadal de TV3 'Campanes de benvinguda'.

Aquest mateix any la banda publica el disc 'La gran vida' i el videoclip del seu primer single 'Volcans' ja ha superat els 2,3 milions de reproduccions a Youtube.

Pel que fa la resta de programació de la Festa Major de Valldoreix, la presidenta de l'EMD, Susanna Herrada, ha destacat altres activitats, una prèvia a la festa, com el concert d'havaneres, del dijous 13, i el de l'Orquestra Cimarrón, divendres a la nit.

Susanna Herrada

La Festa Major començarà divendres amb el pregó. El dia abans, però, farem concert d'havaneres, que funciona molt bé. Divendres actuarà l'Orquestra Cimarrón i segur que tothom s'ho passarà molt bé.


La Festa Major de Valldoreix se celebrarà el 14, 15 i 16 de setembre.